Fruit Ninja

Fruit Ninja voor Android

Fruit te lijf gaan met je snelle vingers

Fruit Ninja is een rap spel voor mensen met een goed reactievermogen. In de frisse game snijd je omhoog schietend fruit in tweeën en dien je incidentele bommen te vermijden.De eenvoudigste spellen zijn vaak erg succesvol. Zo ook bij Fruit Ninja:...Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Verschillende speelstijlen
  • Mooie beelden
  • Prima besturing

TEGEN

  • Weinig op aan te merken

Excellent
9

Fruit Ninja is een rap spel voor mensen met een goed reactievermogen. In de frisse game snijd je omhoog schietend fruit in tweeën en dien je incidentele bommen te vermijden.

De eenvoudigste spellen zijn vaak erg succesvol. Zo ook bij Fruit Ninja: een spel met fruit dat de lucht in schiet. Alles wat je moet doen in Fruit Ninja is het naar links en rechts bewegen van je vinger om snijbewegingen te maken. Raak je een stuk fruit dan halveert de gezonde massa en scoor jij punten. Snijd je meerdere vruchten tegelijk, dan stromen de punten binnen, wat een speler uiteraard vult met grote trots.

Fruit Ninja speel je vooralsnog in je uppie, met 3 verschillende modi. De speelmodi voor 1 speler zijn erg interessant, omdat je mét bommen (classic mode) of zonder explosiegevaar (zen mode) speelt. Ook is er een modus met lekker veel bonussen, maar een hoop drukte -en fruit- op het scherm (arcade mode). Inmiddels is er ook een multiplayer-modus, die eerder al in de iPhone versie beschikbaar was.

Fruit Ninja speelt heerlijk en ziet er prachtig uit. De verschillende speelmodi maken Fruit Ninja een regelrechte aanrader! Dankzij de vele speelstijlen (van luchtig tot adrenalinepompend) is de game voor elk type smartphonegebruiker geschikt.

Meeste downloads Arcade games voor android

Fruit Ninja

Download

Fruit Ninja 2.4.3.491336

Beoordelingen about Fruit Ninja

Promotie×